Airco ombouwkast Cortenstaal
Lees hier alles over onze

Maatwerk Airco Ombouw

Standaard afmetingen Maatwerk offerte

Kies uit de volgende materialen:

Een maatwerk Airco Ombouw doet meer dan alleen verbergen. Hij dempt ook het geluid en past harmonieus bij alle toonaangevende airco merken. Bovendien is onze airco ombouwkooi uitgerust met een doeltreffend lamellen luchtcirculatiesysteem dat garant staat voor optimale prestaties, luchtinname en energie-efficiëntie.

Kies uit de standaard afmetingen:

 745,00 845,00
 845,00 945,00

Ook onze standaard airco covers met de grootste zorg en toewijding ambachtelijk vervaardigd. We hechten waarde aan duurzaamheid en kwaliteit, wat betekent dat we nooit haasten om een product af te leveren. Daarom hebben we een levertijd van 7 dagen ingesteld om ervoor te zorgen dat elk item de aandacht en zorg krijgt die het verdient. Dus, wanneer u bij ons bestelt, weet u dat u niet alleen een airco cover ontvangt, maar ook een stuk vakmanschap en toewijding die uw airconditioner jarenlang zal beschermen en uw buitenruimte zal verfraaien.

Of ga voor ambachtelijk maatwerk:

Quality over quantity

 Een airco ombouwkast is niet alleen functioneel, maar kan ook een statement maken in uw ruimte. Met ons cortenstaal maatwerk heeft u de vrijheid om de afmetingen, vormen en details te kiezen die passen bij uw ruimte. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Vanaf het allereerste ontwerp tot de uiteindelijke productie, streven we ernaar om aan al uw specificaties te voldoen. Of u nu een strakke, moderne uitstraling zoekt of juist een meer klassieke en ingetogen esthetiek verkiest, ons team zal nauw met u samenwerken om een ombouw te creëren die perfect aansluit bij uw stijl en behoeften.

Vraag hier uw offerte aan!

Onze ombouwen combineren functionaliteit en esthetiek, waardoor ze een perfecte aanvulling vormen op elk interieur- of exterieurontwerp. Cortenstaal, bekend om zijn duurzaamheid en prachtige verweerde uitstraling, biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar voegt ook een vleugje rustieke charme toe aan de omgeving. Of u nu op zoek bent naar een elegante ombouw voor een commerciële ruimte of een verfijnde toevoeging aan uw woning, onze op maat gemaakte oplossingen zullen aan al uw wensen voldoen.


Of het nu gaat om een enkele ombouw of een reeks ombouwen voor een complexere installatie, wij zorgen ervoor dat elk stuk met precisie wordt vervaardigd.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze op maat gemaakte cortenstaal airco ombouwen. Voeg stijl toe aan uw ruimte en geniet tegelijkertijd van de voordelen van een goed functionerend airconditioningsysteem. Wij kijken ernaar uit om samen met u iets buitengewoons te creëren!